Päivitetty koronaohjeistus: Salibandyliitto käynnistää kilpailutoimintaa porrastetusti
9.1.2021 12:58 Uutisointi / FBT Karhut united ry

Kilpailutoiminta käynnistyy porrastetusti. Länsirannikon sarjat ovat vielä toistaiseksi tauolla.

Salibandyliitto käynnistää kilpailutoimintaa porrastetusti ja tavoitteena on, että viimeistään helmikuun alusta päästään pelaamaan ja harrastamaan normaalisti kaikissa sarjoissa mahdolliset yleisö- ja muut rajoitukset huomioiden.

Joulukuussa linjattiin, että salibandyn sarjatoiminta on tauolla 10.1.2021 asti koko maassa. Salibandyliiton koronavarautumisryhmä on kokoontunut käsittelemään kauden jatkoa tämän viikon torstaina ja perjantaina.

Varautumisryhmän tuore linjaus on, että liiton alaisia sarjoja käynnistetään porrastetusti 11.1. alkaen niillä alueilla, joilla se on rajoitusten mukaan mahdollista. Pelejä käynnistetään noin viikon ennakkovaroituksella eli edellisen viikon aikana tiedotetaan seuraavan viikon viikonloppuna alkavista sarjoista. Joukkueiden suostumuksella yksittäisiä pelejä voidaan pelata myös lyhyemmällä ennakkotiedolla. Liitto seuraa tilannetta ja sitä päivitetään viikoittain.

Valtakunnallisten juniorisarjojen osalta pelitauko kestää ainakin 17.1. asti.

Länsirannikon sarjat ovat vielä toistaiseksi tauolla. (päivitys 8.1.2021)

Harjoittelua suositellaan jatkettavaksi nuorten ja lasten osalta alueellisten viranomaisohjeistusten mukaan.

Salibandyn pääsarjat eli F-liigan miesten ja naisten sarjat ja miesten Divari jatkuvat kuten tähänkin asti alueelliset yleisörajoitukset huomioiden.

Lisätiedot: